Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS

ÖNNEK GYÁRTJUK!

Build together!
WEINBERG

Magasépítésű acélszerkezet

Technológiai acélszerkezet

Híd acélszerkezet

Gépváz szerkezet

TANÚSÍTVÁNYAINK

WEINBERG

Modern technológiával a magas minőség szolgálatában

WEINBERG

Felsőportálos Hegesztőrobot-rendszer

Daruzott gyártócsarnok

80t daruzott emelő kapacitás csarnokonként

Legyen részese

Ismerje meg a WEINBERG filozófiát!

GARANCIA: A végleges és a jó megoldás csak összehangolt munkával együtt sikerülhet, az igények megfogalmazásakor pontosítandó a felhasználandó anyagok minőségét, élettartamát. Ehhez választjuk az optimális gyártási, szerelési technológiákat majd az élettartam végén az újrahasznosítási alternatív technológiákat. Igyekszünk szem előtt tartani, hogy a termékek környezeti tevékenysége a teljes életciklusuk alapján javuljon. Ezzel hozzájárulunk a hulladék képződés csökkentéséhez és megelőzéséhez, amely egy fenntartható világot eredményez.

LOGISZTIKA: Az adott feladat elvégzéséhez optimális módon biztosítjuk a szükséges anyagokat és információkat. A beszerzés, termék előállításhoz szükséges anyagok tárolása, a termelés folyamatos ellátása, ill. az elkészült termékek eljuttatása a Megrendelőhöz saját eszközeinkkel megoldott. Ahogy a mindennapokban, az üzleti életben is a stabilitást keressük. Egy megrendelő számára ezért mindennél fontosabb, hogy a kivitelezést végrehajtó cég megbízható legyen. Az építőiparban eltöltött több, mint 27 év alatt bebizonyosodott, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a szakmai elvárásokkal; referenciáinkban megjelenő visszatérő megrendelőink, szakmai elismeréseink pedig azt bizonyítják, hogy mindig minőségi, precíz munkát végzünk, melyre garanciát vállalunk. Ezért, ha a Weinberggel dolgozik, projektje biztos kezekben van, hiszen törődünk a részletekkel, munkáinkat a kezdetektől az átadásig nyomon követjük, figyelemmel kísérjük annak utóéletét is. Minden feladatunkat megkülönböztetett figyelemben részesítjük, szeretjük a kihívásokat, és örömmel nézünk a jövőbeli feladatok elé.

A végleges és a jó megoldás csak összehangolt munkával együtt sikerülhet, az igények megfogalmazásakor pontosítandó a felhasználandó anyagok minőségét, élettartamát. Ehhez választjuk az optimális gyártási, szerelési technológiákat majd az élettartam végén az újrahasznosítási alternatív technológiákat. Igyekszünk szem előtt tartani, hogy a termékek környezeti tevékenysége a teljes életciklusuk alapján javuljon. Ezzel hozzájárulunk a hulladék képződés csökkentéséhez és megelőzéséhez, amely egy fenntartható világot eredményez.

Az adott feladat elvégzéséhez optimális módon biztosítjuk a szükséges anyagokat és információkat. A beszerzés, termék előállításhoz szükséges anyagok tárolása, a termelés folyamatos ellátása, ill. az elkészült termékek eljuttatása a Megrendelőhöz saját eszközeinkkel megoldott. Ahogy a mindennapokban, az üzleti életben is a stabilitást keressük. Egy megrendelő számára ezért mindennél fontosabb, hogy a kivitelezést végrehajtó cég megbízható legyen. Az építőiparban eltöltött több, mint 27 év alatt bebizonyosodott, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a szakmai elvárásokkal; referenciáinkban megjelenő visszatérő megrendelőink, szakmai elismeréseink pedig azt bizonyítják, hogy mindig minőségi, precíz munkát végzünk, melyre garanciát vállalunk. Ezért, ha a Weinberggel dolgozik, projektje biztos kezekben van, hiszen törődünk a részletekkel, munkáinkat a kezdetektől az átadásig nyomon követjük, figyelemmel kísérjük annak utóéletét is. Minden feladatunkat megkülönböztetett figyelemben részesítjük, szeretjük a kihívásokat, és örömmel nézünk a jövőbeli feladatok elé.

REFERENCIÁK

WEINBERG

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

WEINBERG

KAPCSOLATFELVÉTEL

Email: steel@weinberg.hu

WEINBERG
Újlaki Építő Kft., Ügyvezető

Palánki Németh Donát

A projekt központi eleme a közel 20m magas acélszerkezetű kilátó épület, mely legyártása és összeszerelése speciális szakmai és gyártói képességeket igényelt. Az első pillanattól tudtuk, hogy a saját érdekünkben csak a legjobbakhoz fordulhatunk, ezért esett a választásunk a Weinberg acélszerkezet gyártó részlegére. Az idő igazolta, hogy jó döntést hoztunk.

Wing Zrt., Műszaki igazgató

Sütő Nagy Csaba

A WING minden projektje során a legkiemelkedőbb és legmegbízhatóbb szakmai partnerekkel dolgozik együtt, akik hozzájárulnak a fejlesztésünkben megvalósult épületek és komplexumok magas színvonalához. Ipari fejlesztéseink kapcsán 2017 óta dolgozunk együtt a Weinberg 93 vállalattal. A Weinberg 93 kivitelezésében valósult meg a WING első számú ipari parkjának, az East Gate Business Parknak utolsó három csarnoképülete. A pontos, határidőre elkészült, minőségi kivitelezésnek és a rugalmas, hozzáértő csapatnak köszönhetően a jövőben is szívesen dolgozunk a vállalattal.

Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Kft., Vezérigazgató

Cseh Ottó

A Weinberg Kft. által kivitelezett logisztikai csarnokok kiemelkedő műszaki színvonalat képviselnek, a Társaság proaktív partneri hozzáállása, költséghatékony szemlélete fémjelzi közös projektjeinket, maximálisan elégedettek vagyunk szolgáltatásaikkal, ipari parkunk területén maradandó értéket hoztak létre.

Aeroplex Közép-Európai Kft., Facility project manager

Szécsi Zsuzsanna

Számunkra nagyon fontos volt, hogy olyan generál kivitelezőt bízzunk meg a hangárépítéssel, akik nem csak rugalmasak, segítőkészek, hanem megfelelő szakmaisággal felkészült csapattal állnak rendelkezésünkre. Természetesen a jó referencia, ár-érték arány, megbízhatóság is mind segítették a döntésünk meghozatalát.

Continental Automotive Hungary Kft

Mészáros Andrea és Krieger Balázs

A közös munka során a Weinberg 93’ Kft. munkatársai folyamatosan nagy mértékű rugalmassággal álltak a feladatok megvalósításához, cégünk változtatási igényeihez remekül alkalmazkodtak a határidők betartása mellett.

Swiss Krono, Ügyvezető

Kázmér Szilárd

A Weinberg 93 Kft. által végzett professzionális kivitelezés nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a világszinten is legmodernebb OSB gyár rekord idő alatt felépülhessen. Az összeszokott csapat, a szaktudás, a modern gyártóbázis és a rugalmasság, ami a sikerhez vezetett. Köszönjük az együttműködést!

Fémalk Zrt., Műszaki igazgató

Gombos Péter

A Weinberg 93 Kft nagyon jó partner a költséghatékony megoldások kidolgozásában és a változó vevői igények kielégítésében.

FOLYAMAT

WEINBERG
AJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Felkészült kollégáink várják, hogy megismerjék leendő partnerünk elképzeléseit. Tervdokumentáció és a szükséges információk megküldése után tudjuk elkezdeni a költségszámítást.

AJÁNLAT GONDOS ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Előkészítő mérnökeink a rendelkezésre álló műszaki dokumentáció alapján elkészítik árajánlatunkat. 

AJÁNLAT PREZENTÁLÁSA A MEGRENDELŐ FELÉ

Ajánlatunkat írott formában juttatjuk el a partner felé, majd igény esetén személyes találkozás keretében lehetőség nyílik az ajánlat elemzésére, felmerülő kérdések tisztázására.

MEGRENDELÉS

Amennyiben ajánlatunk megfelel a partner elvárásainak és bizalmat szavaz nekünk, a megrendeléssel a közös munka a kivitelezés szakaszába léphet.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A szerződéskötés keretében a munkára vonatkozó minden lényeges elem (jogok és kötelezettségek) rögzítésre kerül a szerződésben/dokumentumban.

ALAPANYAG RENDELÉS, GYÁRTÁS, FELÜLETKEZELÉS, SZÁLLÍTÁS

A megküldött dokumentáció alapján az alapanyag megrendelésre és beszállításra kerül sárospataki telephelyünkre, majd a kiviteli tervek alapján megkezdődik a gyártmánytervezés. A gyártás, felületkezelés  után az acélszerkezetet a helyszínre szállítjuk. Bármilyen logisztikai feladatot képesek vagyunk megvalósítani.

ACÉLSZERKEZET HELYSZÍNI SZERELÉS

A kiszállított acélszerkezetet szerelőcsapataink összeszerelik az építési helyszínen.

MŰSZAKI ÁTADÁS, ÁTVÉTEL

A műszaki átadás-átvétel teszi fel az i-re a pontot. A műszaki ellenőrök közreműködésével megtörténik a szerkezet átadása, mely annak bizonyítéka, hogy a szerződés tárgyát képező projekt megvalósítása a szerződésnek és a jogszabályoknak megfelelően történt meg, a megrendelő elvárásai szerint.

GARANCIÁLIS IDŐSZAK

Természetesen a kivitelezés befejezése után is megrendelőink rendelkezésére állunk. A garanciális helytállás cégünk filozófiájának fontos része. A jogszabályokon alapuló kötelezettségeinken túl arra is törekszünk, hogy a partneri kapcsolat ne sérüljön, és bármilyen probléma esetén segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

ELISMERÉSEINK

WEINBERG
2021
Építőipari Mesterdíj
2020
„Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2018 és 2016
Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016
„TOP 100 Gazdasági Díj”
2014
Pro Urbe Díj
2014
A hónap kis- és középvállalkozása elismerésben részesült Weinberg '93 Építő Kft. 2013 december hónapra vonatkozóan
2013
„Év vállalkozója” díj
2011
Építőipari Mesterdíj (gyártócsarnok fényreflexiós homlokzata)
2011
Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél
2021
Építőipari Mesterdíj
2020
„Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2018 és 2016
Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016
„TOP 100 Gazdasági Díj”
2014
Pro Urbe Díj
2014
A hónap kis- és középvállalkozása elismerésben részesült Weinberg '93 Építő Kft. 2013 december hónapra vonatkozóan
2013
„Év vállalkozója” díj
2011
Építőipari Mesterdíj (gyártócsarnok fényreflexiós homlokzata)
2011
Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél
2021 - Építőipari Mesterdíj
2020 - „Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019 – Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2016 és 2018 Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016 - „TOP 100 Gazdasági Díj”
2014- Pro Urbe díj
2011. Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél

BUILD Together!

IRODÁINK