Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Nyitott pozíciók KARRIER
Érdeklődés esetén keresd bizalommal Axman Richárd HR generalistát vagy írj a karrier@weinberg.hu e-mail címre,

Keress aktuális álláslehetőségeink között!

Egy merész egyéniség nagy álma hívta életre a vállalatot, mely ma Magyarország egyik vezető generálkivitelező és acélszerkezet-gyártó vállalkozása. Ha szereted a kihívásokat, kreatív vagy, szeretsz és akarsz is dolgozni - várunk a csapatunkba!

Számokban

WEINBERG
450 450

ELVÉGZETT

PROJEKT

300 300

elégedett

MUNKATÁRS

12 12

BETÖLTENDŐ

MUNKAKÖR

Szeretnéd egy folyamatosan növekvő, stabil, családbarát cégnél, jó csapatban végezni a munkádat?

Ha igen, JELENTKEZZ! Lapozd át nyitott pozícióinkat!

Ha nem találtál számodra megfelelő pozíciót, akkor is érdemes jelentkezned.

Keress bennünket a karrier@weinberg.hu e-mail címen, vagy hívj bennünket a +36 20 929 3872 telefonszámon. A lehetőségek folyamatosan változnak, a szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a szorgalmat, az akaratot és az emberséget. Nálunk lehetőséged nyílik technikai tudásodat is bővíteni.