Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

GENERÁLKIVITELEZÉS GENERÁLKIVITELEZÉS GENERÁLKIVITELEZÉS GENERÁLKIVITELEZÉS GENERÁLKIVITELEZÉS

ÖNNEK ÉPÍTÜNK!

Design and Build – A tervezéstől a kulcsrakész átadásig!
WEINBERG

IPARI LÉTESÍTMÉNYEKET

Gyárakat, üzemeket, bonyolult műszaki tartalommal, kvalifikált szakembereink közreműködésével, szem előtt tartva a környezettudatosság fontosságát.

IPARI ÉS LOGISZTIKAI CSARNOKOKAT

Melyek funkcionalitása partnereink igényeire szabott, megkönnyítve a kihelyezés, a tárolás és raktározás folyamatát.

SPORTLÉTESÍTMÉNYEKET

Melyek a gondos szakmai kivitelezésen felül, esztétikai élményt is nyújtanak.

IRODAHÁZAKAT

Iroda fejépületeket, melyek kifejezetten hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, esztétikus környezetben akár a legmodernebb technológiai elvárásoknak is megfelelve.

LEGYEN RÉSZESE

Ismerje meg
a WEINBERG filozófiát!

A Weinberg menedzsmentje, beleértve engem is, ahhoz a generációhoz tartozik, akinek életszemléletébe beleivódott az egyenesség, a lelkiismeretesség és az adott szó szentsége. Ezt képviseljük, és adjuk tovább utódainknak, kollégáinknak is. Megtanultuk, hogy ha egymás szemébe nézve valamire kezet adunk a másiknak, az megvalósul. Hiszen a kézfogás nem pusztán egy mozdulat. Megmutatkozik benne a másik iránti bizalom, szavahihetőség és felelősségvállalás éppúgy, mint a tisztelet és megbecsülés. A vállalat életében ma is központi szerepet játszik a partnerekkel fenntartott jó kapcsolat és a személyes bizalom. Ez acélozza meg üzleti kapcsolatainkat, s viszi előre üzletágainkat. Ahogy a mindennapokban, az üzleti életben is a stabilitást keressük. Egy megrendelő számára ezért mindennél fontosabb, hogy a kivitelezést végrehajtó cég megbízható legyen. Az építőiparban eltöltött több, mint 27 év alatt bebizonyosodott, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a szakmai elvárásokkal; referenciáinkban megjelenő visszatérő megrendelőink, szakmai elismeréseink pedig azt bizonyítják, hogy mindig minőségi, precíz munkát végzünk, melyre garanciát vállalunk. Ezért, ha a Weinberggel dolgozik, projektje biztos kezekben van, hiszen törődünk a részletekkel, munkáinkat a kezdetektől az átadásig nyomon követjük, figyelemmel kísérjük annak utóéletét is. Minden feladatunkat megkülönböztetett figyelemben részesítjük, szeretjük a kihívásokat, és örömmel nézünk a jövőbeli feladatok elé.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

WEINBERG

REFERENCIÁK

WEINBERG

KAPCSOLATFELVÉTEL

Email: tender@weinberg.hu

WEINBERG
Újlaki Építő Kft., Ügyvezető

Palánki Németh Donát

A projekt központi eleme a közel 20m magas acélszerkezetű kilátó épület, mely legyártása és összeszerelése speciális szakmai és gyártói képességeket igényelt. Az első pillanattól tudtuk, hogy a saját érdekünkben csak a legjobbakhoz fordulhatunk, ezért esett a választásunk a Weinberg acélszerkezet gyártó részlegére. Az idő igazolta, hogy jó döntést hoztunk.

Wing Zrt., Műszaki igazgató

Sütő Nagy Csaba

A WING minden projektje során a legkiemelkedőbb és legmegbízhatóbb szakmai partnerekkel dolgozik együtt, akik hozzájárulnak a fejlesztésünkben megvalósult épületek és komplexumok magas színvonalához. Ipari fejlesztéseink kapcsán 2017 óta dolgozunk együtt a Weinberg 93 vállalattal. A Weinberg 93 kivitelezésében valósult meg a WING első számú ipari parkjának, az East Gate Business Parknak utolsó három csarnoképülete. A pontos, határidőre elkészült, minőségi kivitelezésnek és a rugalmas, hozzáértő csapatnak köszönhetően a jövőben is szívesen dolgozunk a vállalattal.

Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Kft., Vezérigazgató

Cseh Ottó

A Weinberg Kft. által kivitelezett logisztikai csarnokok kiemelkedő műszaki színvonalat képviselnek, a Társaság proaktív partneri hozzáállása, költséghatékony szemlélete fémjelzi közös projektjeinket, maximálisan elégedettek vagyunk szolgáltatásaikkal, ipari parkunk területén maradandó értéket hoztak létre.

Aeroplex Közép-Európai Kft., Facility project manager

Szécsi Zsuzsanna

Számunkra nagyon fontos volt, hogy olyan generál kivitelezőt bízzunk meg a hangárépítéssel, akik nem csak rugalmasak, segítőkészek, hanem megfelelő szakmaisággal felkészült csapattal állnak rendelkezésünkre. Természetesen a jó referencia, ár-érték arány, megbízhatóság is mind segítették a döntésünk meghozatalát.

Continental Automotive Hungary Kft

Mészáros Andrea és Krieger Balázs

A közös munka során a Weinberg 93’ Kft. munkatársai folyamatosan nagy mértékű rugalmassággal álltak a feladatok megvalósításához, cégünk változtatási igényeihez remekül alkalmazkodtak a határidők betartása mellett.

Swiss Krono, Ügyvezető

Kázmér Szilárd

A Weinberg 93 Kft. által végzett professzionális kivitelezés nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a világszinten is legmodernebb OSB gyár rekord idő alatt felépülhessen. Az összeszokott csapat, a szaktudás, a modern gyártóbázis és a rugalmasság, ami a sikerhez vezetett. Köszönjük az együttműködést!

Fémalk Zrt., Műszaki igazgató

Gombos Péter

A Weinberg 93 Kft nagyon jó partner a költséghatékony megoldások kidolgozásában és a változó vevői igények kielégítésében.

FOLYAMAT

WEINBERG
AJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS:

Felkészült kollégáink várják, hogy megismerjék leendő partnerünk elképzeléseit. Elég akár egy koncepció felvázolása, hogy elinduljon egy álom megvalósulása, de minél több információ áll rendelkezésre (tervdokumentáció, meglévő engedélyek, talajmechanikai vizsgálat stb.) az mérnökeink munkáját segíti és pontosabb költségszámítást tesz lehetővé.

AJÁNLAT GONDOS ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Előkészítő mérnökeink gondosan áttanulmányozzák a rendelkezésre álló műszaki dokumentációt, majd elkészítik ajánlatunkat.  A partner igénye szerint nem csak a kivitelezésre, de az engedélyes és kiviteli tervek elkészítésére is tudunk árajánlatot adni. Megrendelésink közel felét a tervezést és kivitelezést szoros egységben kezelő Design&Build megbízások teszik ki.

AJÁNLAT PREZENTÁLÁSA A MEGRENDELŐ FELÉ

Ajánlatunkat írott formában juttatjuk el a partner felé, majd igény esetén személyes találkozás keretében lehetőség nyílik az ajánlat elemzésére, felmerülő kérdések tisztázására.

MEGRENDELÉS

Amennyiben ajánlatunk megfelel a partner elvárásainak és bizalmat szavaz nekünk, a megrendeléssel a közös munka a kivitelezés szakaszába léphet.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A szerződéskötés keretében a munkára vonatkozó minden lényeges elem (jogok és kötelezettségek) rögzítésre kerül a Fővállalkozói Szerződésben.

MUNKATERÜLET ÁTADÁS

A szerződéskötés után, a Megrendelő átadja a munkaterületet, melyért a kivitelezés időszaka alatt a Weinberg, mint gondos kivitelező felel. Gondoskodunk a terület őrzéséről és biztosítjuk a balesetmentes munkavégzés feltételeit.

TERVEZÉS

Szakértő mérnök és tervező partnereink a legkorszerűbb eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak, hogy a megrendelőink elképzeléseit életre keltsék a tervezőasztalon és a számítógépek monitorján. 3D-s látványterveink lehetővé teszik, hogy partnereink már a tervezési folyamat részeként pontos képet kapjanak arról, milyen lesz az elkészült épület.

KIVITELEZÉS

A kiviteli tervek átadása, vagy az általunk készített kiviteli tervek jóváhagyása után veszi kezdetét az építkezés. Talán ez a folyamat legizgalmasabb része, mikor a megrendelő és a tervezők által megálmodott terek és szerkezetek életre kelnek. Képzett szakembereink és állandó szak-alvállalkozóink keze alatt, szinte a földből nő ki az új épület, miközben tapasztalt projektvezetőink és építésvezetőink felügyelik és irányítják a kivitelezést.

MŰSZAKI ÁTADÁS ÁTVITEL

A műszaki átadás-átvétel teszi fel az i-re a pontot. A műszaki ellenőrök közreműködésével megtörténik az új épület átadása, mely annak bizonyítéka, hogy a szerződés tárgyát képező építmény megvalósítása a szerződésnek és a jogszabályoknak megfelelően történt meg, a megrendelő elvárásai szerint.

GARANCIÁLIS IDŐSZAK

Természetesen a kivitelezés befejezése után is megrendelőink rendelkezésére állunk. A garanciális helytállás cégünk filozófiájának fontos része. A jogszabályokon alapuló kötelezettségeinken túl arra is törekszünk, hogy a partneri kapcsolat ne sérüljön, és bármilyen probléma esetén segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

ELISMERÉSEINK

WEINBERG
2021
Építőipari Mesterdíj
2020
„Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2018 és 2016
Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016
„TOP 100 Gazdasági Díj”
2014
Pro Urbe Díj
2014
A hónap kis- és középvállalkozása elismerésben részesült Weinberg '93 Építő Kft. 2013 december hónapra vonatkozóan
2013
„Év vállalkozója” díj
2011
Építőipari Mesterdíj (gyártócsarnok fényreflexiós homlokzata)
2011
Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél
2021
Építőipari Mesterdíj
2020
„Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2018 és 2016
Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016
„TOP 100 Gazdasági Díj”
2014
Pro Urbe Díj
2014
A hónap kis- és középvállalkozása elismerésben részesült Weinberg '93 Építő Kft. 2013 december hónapra vonatkozóan
2013
„Év vállalkozója” díj
2011
Építőipari Mesterdíj (gyártócsarnok fényreflexiós homlokzata)
2011
Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél
2021 - Építőipari Mesterdíj
2020 - „Az év Széchenyi Vállalkozása”
2019 – Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés
2016 és 2018 Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díj
2016 - „TOP 100 Gazdasági Díj”
2014- Pro Urbe díj
2011. Augusztusban Sárospatak Város Elismerő Oklevél

TANÚSÍTVÁNYAINK

WEINBERG

BUILD Together!

IRODÁINK