Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Weinberg garancia

Ahogy a mindennapokban, az üzleti életben is a stabilitást keressük. Egy megrendelő számára ezért mindennél fontosabb, hogy a kivitelezést végrehajtó cég megbízható legyen. Az építőiparban eltöltött több mint 24 év alatt bebizonyosodott, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a szakmai elvárásokkal; referenciáinkban megjelenő visszatérő megrendelőink, szakmai elismeréseink pedig azt bizonyítják, hogy mindig minőségi, precíz munkát végzünk, melyre garanciát vállalunk. Ezért, ha a Weinberggel dolgozik, projektje biztos kezekben van, hiszen törődünk a részletekkel, munkáinkat a kezdetektől az átadásig nyomon követjük, figyelemmel kísérjük annak utóéletét is. Minden feladatunkat megkülönböztetett figyelemben részesítjük, szeretjük a kihívásokat, és örömmel nézünk a jövőbeli feladatok elé.

Acélszerkezeteink összeállítását és gyártását nagy szakmai tapasztalattal, pontossággal és garanciával vállaljuk. Az elmúlt évek során több száz egyedi épületet kiviteleztünk, vasbeton és acélszerkezet tartóvázzal.

Cégünk minősítését a TÜV Rheinland Holding AG leányvállalata, a TÜV Rheinland InterCert Kft. végezte.