Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Jelentős üzletet kötöttek a Budapest melletti ingatlanpiacon

Jelentős megállapodást írt alá az egyik legnagyobb regionális csomaglogisztikai szereplővel az East Gate Pro Business Parkban a WING. Az M3 és M0 autópályák kereszteződésénél található üzleti park az East Gate folyatásaként épül. A parkban tavaly adták át a harmadik csarnoképületet, most pedig a negyedik, B2-es csarnokra kötött hosszú távú előbérleti szerződést a cégcsoport. A 9000 négyzetméteres épület built-to-suit (BTS) előbérleti konstrukcióban valósul meg 2024 végére.

Hosszú távú szerződést kötött egy Kelet-Közép-Európában aktív csomaglogisztikai cégcsoport magyarországi leányvállalatával az East Gate Pro Business Park negyedik csarnokának bérbeadásáról a WING Industrial.

A bérlő igényeihez társítottan a B2-es csarnok a sztenderd raktáraktól eltérően többek között jelentősebb irodaaránnyal, nagyobb manipulációs és parkolóterülettel, cross docking lehetőséget biztosító dokkoló és szintbeli kapukkal, valamint hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerrel kerül kialakításra. Az új csarnok várhatóan 2024 utolsó negyedévére készül el, a Weinberg ’93 Építő Kft. kivitelezésében.

„A WING-nél fontos számunkra, hogy mind a BTS, mind pedig a spekulatív célú fejlesztések megfelelő arányban helyet kapjanak a portfóliónkban. Az East Gate Pro Business Parkban további 20 000 négyzetméternyi csarnokfejlesztés van jelenleg előkészítés alatt, illetve korábban már három csarnokot, összesen közel 30 0000 négyzetméternyi területet adtunk át.” – mondta Korda Zsófia, a WING Zrt. Corporate Sales Relations and Business Development Chief Sales Officere (CSO).

A WING Industrial jelenleg összesen 330 000 négyzetméter fejlesztési potenciállal rendelkezik Budapesten és vonzáskörzetében, és az East Gate és East Gate PRO mellett olyan projektek köthetők hozzá, mint a Airport City Business Park vagy a Login Business Park.

Forrás: portfolio.hu

Kommenteljen