Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Hazánk egyik legszebb vidékét megtisztító akciót támogat a magyar magasépítő cég

Tavaly 780 zsákot töltöttek meg a zempléni erdei utakról, folyópartokról és a turisztikai útvonalakról összegyűjtött illegális hulladékkal.

Ismét csatlakozott támogatóként a Weinberg 93 Kft. a térség általános- és középiskoláinak bevonásával zajló „Tiszta Zemplén” elnevezésű hulladékgyűjtési akcióhoz – derült ki a boon.hu híréből. A magyar magasépítés egyik meghatározó szereplője a Wáberer Alapítvány által szervezett akciót támogatja, amelyet már tavaly is megrendeztek.

2022-ben 10 település 17 általános és középiskolájának diákjai, több mint 1000 tanuló vett részt az akcióban. 780 zsákot töltöttek meg az erdei utakról, a folyópartokról és a turisztikai útvonalakról összegyűjtött illegális hulladékkal. Idén a szervezők március 17-ig várják az alsó- és felső tagozatos általános iskolás csapatok, valamint a középiskolások jelentkezését. A hulladékgyűjtési akció a kiírás szerint március 19-én kezdődik és április 2-áig tart.

A legtöbb hulladékot összegyűjtő csapatokat kategóriánként értékelik és a helyezést elérők értékes jutalomban részesülnek. A győztes általános iskolás csapatok 150 ezer forinttal lehetnek gazdagabbak, középiskolásoknak a győzelem 200 ezer forintot ér.

„Miért ne teremthetnénk ezzel is értéket? Ausztria és Svájc tisztasága látványos és közmondásos. A miénk is lehetne az. Irigyeljenek bennünket ők, hogy nálunk milyen tisztaság van!” – idézte a kezdeményező Wáberer Györgyöt, az alapítvány alapító elnökét a boon.hu.

Forrás: magyarépítők

Kommenteljen