Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Újabb ipari csarnokokkal bővült a Budapest környéki állomány

Átadta legújabb fejlesztését, az East Gate PRO Business Park első két csarnokát a WING. Az újonnan átadott épületek gyártó, összeszerelő, fulfillment és raktározási célokra egyaránt alkalmas csarnoktereket kínálnak, igény szerint irodai és kiszolgáló funkciókkal kiegészítve.

Átadta a WING az East Gate Business Park folytatásaként megvalósuló East Gate PRO Business Park első két csarnokát. A két új, összesen közel 20 ezer négyzetméteres, A1 és B1 csarnoképület a felmerülő piaci igényekre reagálva épült meg. A kivitelezési munkákat a Weinberg ’93 Építő Kft. látta el, a projekt finanszírozását pedig az UniCredit Bank biztosította.

Az East Gate PRO Fóton, az M0 és M3 autópályák találkozásánál, a Megyeri hídtól pár percre helyezkedik el. A csarnokok a BREEAM Very Good minősítéssel összhangban épültek, a területük 75 százaléka az átadásra bérbeadásra került. Az üzleti park következő ütemének kivitelezése is elindult, jelenleg az A2 és B2 épület esetében föld- és alapozási munkák folynak, melyek átadása 2023 nyár folyamán várható.

Forrás: magyarepítők
BUILD Together!

Kommenteljen