Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Nyári tábor és üzemlátogatás 2022

Véget ért a Weinberg 2,5 hónapos nyári tábora, melynek utolsó napjaiban az üzemünkbe is ellátogatott a kis csapat. Idén 5. alkalommal segítettünk gyermekes munkatársainknak, hogy ez az időszak minél kisebb terhet jelentsen számukra. Hogyan érezték magukat a gyerkőcök apa/anya munkahelyén? Megkérdeztük őket, miért szeretnek ide jönni: jó a kaja”,találtam új barátokat”,jó a játszótér, jókat lehet játszani”.

 

Ezúton is köszönjük Otti néninek, Magdi néninek és Böbe néninek, hogy fáradhatatlanul vigyáztak a 4-10 fős csoportra, akik többek között színezéssel, társasjátékkal, gyöngyfűzéssel, csúszdázással töltötték a nyarat. Mindig öröm számunkra ennyi mosolygós arcot látni, köszönjük, hogy idén is velünk tartottatok!  

Galéria

BUILD Together!

Kommenteljen