Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

A megye gazdaságának főszereplői

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei adó- és vámigazgatósága és az Észak-Magyarország együttműködésében idén is megjelent a TOP100 magazin, amelyben a megyei székhelyű vállalkozásokat a 2020-ban elért nettó árbevétel és az átlagos állományi létszám alapján rangsorolták.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Weinberg – az elmúlt évekhez hasonlóan- továbbra is helyet kap a kiadványban, így tehát a megye meghatározó vállalatai közé tartozik!

A teljes cikk megtekinthető az alábbi linken:https://boon.hu/…/a-megye-gazdasaganak-foszereploi…/

Kommenteljen