Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Innovatív hegesztőrobot-rendszerrel gazdagodott a Weinberg’93 Építő Kft.

Hamarosan Magyarországra is megérkezik a vállalat számára kifejlesztett új hegesztőrobot.

Weinberg’93 Építő Kft. Facebook oldalán számolt be a nem mindennapi eseményről, amely szerint új hegesztőrobot-rendszert vehettek át a cég dolgozói a németországi Haiger városában.

A hegesztőrobot-rendszert a CLOOS nevű cég készítette el az acélszerkezet-gyártással is foglalkozó vállalat számára. Az új robotrendszert két robotmechanikával szerelték fel, képes szimpla és szimultán hegesztésre, valamint előmelegítővel, pisztolyváltó rendszerrel és online lézer szenzorral felszerelt.

Fotók: Weinberg/Facebook

A 41 méter hosszú, 16 méter széles és 6 méter magas szerkezetet a Weinberg újonnan épülő „E” csarnokában fognak elhelyezni a következő hónapokban.

Az innovatív gépezet Sárospatakra érkezéséről és felhasználásának pontos menetéről, valamint működésének részleteiről lapunk bővebb cikkel fog jelentkezni a közeljövőben.