Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Wellness részleggel épül a zempléni város sportközpontja

A Weinberg és a REX-BAU építi meg a Borsod megyei határmenti város új sport- és rendezvényközpontját.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy sportkomplexummal gazdagodik Sátoraljaújhely. Az uniós közbeszerzési közlönyben pénteken megjelent információk szerint a Várhegy Üdülő Vendéglátó Kft. beruházásában létesülő sportközpont kivitelezését a Weinberg ’93 Építő Kft. és a REX-BAU Építőipari Kft. végzi.

A tervezett épület 1638 négyzetméter bruttó alapterületű, és magában foglal:

  • egy teremlabdarúgópályát,
  • egy kézilabda-, és kosárlabdapályát,
  • lelátót,
  • kiszolgáló blokkot,
  • egy wellness részleget,
  • továbbá 81 férőhelyes kültéri parkolót.

Szabadtéri amfiteátrumot is építenek

A legnagyobb egybefüggő térfogatú helyiség a sport és rendezvényterem, amelyeknek össztérfogata 11 808 légköbméter, födém fesztávja 30 méter, szabad belmagassága pedig 10 méter.

Kültéren kialakítanak továbbá egy 22×44 méteres műfüves, kispályás futballpályát, továbbá egy 22×44 méteres speciális gumiburkolattal ellátott kézilabda-, és kosárlabdapályát.

Felújítják és kibővítik a már meglévő 16×25 méteres 2 méter mélységű kültéri úszómedencét, a medence környezetében kialakítanak egy 15×24 méteres strandröplabda pályát is.

Szintén a beruházás részeként megépítenek egy szabadtéri amfiteátrumot is, valamint a kivitelezők feladata a 22 512 négyzetméter nagyságú terület parkosítása is.

A központ Natura 2000 területen épül, így a kivitelezés során kiemelt figyelmet kell fordítani a biológiai diverzitás megőrzésére, és a Natura 2000 területre vonatkozó szabályok figyelembevételére.

Kommenteljen