Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Így halad a zalaegerszegi uszoda építése – galéria

Sajtóbejáráson mutatták be a ZÁÉV és a Weinberg munkájának eredményeit.

Zalaegerszeg városi uszodájának építéséről folyamatosan beszámolunk. Lapunk utoljára idén januárban járt a helyszínen, ahol 50 százalékos készültségnél tartottak a ZÁÉV Építőipari Zrt. kivitelezői.

Kedden sajtóbejárást tartottak a létesítménynél, ahol az új fedett uszoda és tanuszoda épül, és a városi strand is megújul. A létesítmény acélszerkezetét a Weinberg’93 Építő Kft. gyártotta és szerelte a helyszínen.

Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A Modern Városok Program keretében 9,5 milliárd forintos beruházással megépülő háromszintes uszodakomplexum 8000 négyzetméteres lesz, a lelátóin 270-en foglalhatnak majd helyet.

A fedett uszodában egy 50 méteres versenymedencét, emellett egy 25 méteres külső medencét is kialakítanak.

A régi 25 méteres medencéből tanmedence lesz, illetve megújul a strand területe is. Az új medencék összesített vízfelülete 1852 négyzetméternyi úszásra szolgáló területet jelent. Az ötvenméteres uszoda rangos versenyek megrendezésére is alkalmas lesz. A tervek szerint az uszodakomplexum 2022 tavaszára készülhet el.

Kommenteljen