Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Szívügyünk a Tokaji

A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.A hagyományok megőrzése mellett a jó bor is szívügyünk, melyet barátaink, ügyfeleink és magunk örömére készítünk.

Kommenteljen