Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Lélegeztetőgéppel gazdagodott a Sárospataki Rendelőintézet a Weinberg jóvoltából

A vállalat a társadalmi szerepvállalás jegyében egy közel 10 millió forint értékű géppel járult hozzá az intézmény egynapos sebészeti osztályának hatékonyabb működéséhez.
A Weinberg’93 Kft. közel 10 millió forint értékű lélegeztető-altatógépet adományozott a Sárospataki Rendelőintézet számára. A helyi érdekeltségű és központú acélszerkezetgyártó vállalkozás mindig is kiemelt küldetésének tekintette a társadalmi felelősségvállalást és a közösségi célok támogatását.
A nagyértékű lélegeztetőgép átadóünnepségén Derczó István, a Weinberg’93 ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a térségben meghatározó vállalkozásként szívügyüknek tekintik, hogy segítséget nyújtsanak a helyi egészségügyi intézménynek.
 

Derczó István, a Weinberg’93 ügyvezető igazgatója 

Hozzátette azt is: „Ez az egyedi járványügyi helyzet arra késztetett bennünket, hogy lehetőséget és segítséget nyújtsunk a körzetben élő lakosok számára ezzel a lélegeztetőgéppel. A felajánlásunk után az intézményvezetővel egyeztetve kiderült számunkra, hogy ez a gép a vírushelyzettől függetlenül is hiánycikk volt a rendelőinézetben, és a napi műtétekhez kapcsolódóan tervben volt egy ilyen funkciókat kielégítő gép beszerzése. Nagy örömünkre szolgál, hogy ennyivel is hozzájárulhatunk az intézmény gördülékenyebb működéséhez és az ellátás magasabb színvonalához.”
 

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu 

Az eseményen Bereiné dr. Jakab Beáta, az intézmény vezetője kifejtette, hogy a rendelőintézet, és különösen az egynapos sebészeti osztály számára óriási segítséget jelent a Weinberg’93 Kft. által adományozott gép, amelyet már be is üzemeltek. Megjegyezte azt is, hogy a tavalyi év során több mint 900 beteget műtöttek meg az egynapos sebészeti ellátás keretén belül.
„Ez a felajánlás hatalmas segítség a térség lakosainak, hiszen lehetővé válik számukra, hogy a lakóhelyükhöz közel végrehajthatók legyenek a műtétek, amelyek után az otthonukban tudnak gyógyulni. Az új lélegeztető-altatógép nagy előrelépést jelent a műtéti ellátás és az egészségügyi szolgáltatás bővítésében is” – tette hozzá az intézményvezető.

A Sárospataki Rendelőintézet (Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu) 

 

Galéria: