Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Büszkék vagyunk – Híd acélszerkezetet gyártott a Weinberg!

Tesztelték a Tisza-tavi Szomorka Patak fölött átívelő hidat, melynek acélszerkezetét a Weinberg gyártotta a Hódút Kft. megbízásából.
A 86,3 méteres Szomorka-patak fölötti (amelynek acélszerkezetét a Weinberg gyártotta), íves acélszerkezetű Tisza-hid is tesztelésre került, hogy miként viselkedik a gyalogosok/futók keltette rezgések hatására. Az adatok kiértékelése folyamatban van, és elkezdődött a statikus próbaterhelés is.
Forrás:
https://magyarepitok.hu/mi-epul/2020/05/tisza-to-egy-nap-alatt-harom-kerekparoshid-dinamikus-probaterhelese-zarult-sikeresen
 
Galéria: