Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

A földből nő ki az Enmech új üzeme

Jól halad az egyik legnagyobb megbízásunk teljesítése, melynek keretében új 11.000 négyzetméteres autóipari gyár épül Pécelen.
Legtöbben szeretjük az ilyen volt-ilyen lett képeket. A Weinberg ismét megmutatta, milyen csodák születhetnek alig több, mint három hónap alatt. Mintha csak a földből nőne ki az Enmech új péceli gyáregysége, pedig ennél jóval bonyolultabb a munka, amit a kollégáink ilyen rövid idő alatt elvégeztek. A szerkezeti készültség látványos előrehaladása mellett, a gépészeti, technológiai szerelés is a tervezett ütemben halad. Minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy cégünk újabb sikeres együttműködést, és elégedett ügyfelet tudhasson magáénak. 
Fotógaléria: