Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Fergeteges évzáró buli Nagy Feróval

A gyár összes dolgozója hivatalos volt az év végi záróünnepségre december 20-án.
Nagy Feró gondoskodott arról, hogy az ünnepségből végül buli legyen és önfeledt szórakozás.
Derczó István ügyvezető és tulajdonos nyitotta meg a rendezvényt és köszönte meg az egész éves közös munkát minden munkatársnak.
Ezt követően beszámolt a várható fejlesztésekről, majd bemutatta a 2018-as kivitelezési projekteket és a legyártott elemeket, acélszerkezeteket.
Beszámolt továbbá a Weinberg 2019-es legjelentősebb fejlesztéséről is, a japánból érkező MAZAK lézervágó és megmunkálóközpontról, melyek nyáron állnak munkába. Elmondta, hogy a megvásárolt gépeknek köszönhetően még tovább tudta növelni a vállalat szolgáltatásainak komplexitását, hozzáadott értékét.
Az ügyvezető beszédét követően Lovas Róbert, az acélszerkezet-gyártás üzletág igazgatója köszönte meg a közös munkát és ismertette az idei év célkitűzéseit.Tájékoztatta a gyár dolgozóit, hogy lehetőségük nyílik képzéseken részt venni és a megszerzett tudást alkalmazva feljebb menetelni a ranglétrán.
A beszédeket követően meglepetésvendégünk, Nagy Feró vette át a mikrofont és vegyült el a munkatársak között.
Koccintottak, együtt énekeltek és buliztak.
Kiváló hangulatú, méltó zárása volt ez az évnek.
Mindenkinek köszönjük a munkáját!
Galéria: