Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Eljött a nagy nap! Vállalatunk 25 éves lett!

Hatalmas készülődés előzte meg a Hotel Kempinski-ben megrendezésre kerülő születésnapi rendezvényünket.

Szerettük volna, ha ez a jeles esemény igazán “Weinbergesre” sikerül. A helyszín választása már sok mindent elárul, de a Weinberg vendégszeretete itt még nem állt meg.
A szálloda ínyenc menüsorát neves sztárfellépőkkel, sajt– és borkülönlegességekkel egészítettük ki.
Az estét Derczó István, a Weinberg ügyvezető igazgatója nyitotta meg köszöntőbeszédével.
Egy rövid történelmi áttekintést követően bemutatta vállalatunk új szlogenjét, „Weinberg – Build together!”, majd felkonferált egy kisfilmet, melyben igyekeztünk összefoglalni az elmúlt 25 év fejlődését, hangulatát, jeles eseményeit és projektjeit.
A filmet követően színpadra szólította a FÉG Konvektor és a W.E.T. Automotive Systems tulajdonosait, hogy a kezdeti bizalmukat megköszönhesse. Bizalmuknak köszönhetően tudott 25 évvel ezelőtt útjára indulni a Weinberg.
Ezt követően Aros János, Sárospatak polgármestere mondta el köszöntőbeszédét és adta át a település elismerő oklevelét.
Ajándéka az elmúlt 25 év teljesítményének elismerése mellett, a város köszönetét is szimbolizálja a településért tett erőfeszítéseinkért és társadalmi szerepvállalásunkért.
Sárospatak város polgármesterét követően Dr. Stumpf István alkotmánybíró köszöntötte vállalatunkat. Beszédét egy vidám bordallal zárta, melyet követően Kovács Áron indította útjára az előételek felszolgálását.
A kiváló borok és finom ízek mellett neves énekesek és sztárfellépők gondoskodtak vendégeink szórakozásáról.
A következő 25 évben is Build together!
Galéria: