Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Szürettel indult az ősz a Weinbergnél

A Weinbergnél az ősz számunkra a szürettel kezdődik, amely idén október első hétvégéjén került megrendezésre.
Szikrázó napsütésben indult a nap, a hangulatos ébredésről pedig a cigányzenés reggeli gondoskodott. A kiadós falatozás után nagy lendülettel vetettük bele magunkat a Haraszt IV-es dűlőben a szőlőszedésbe. A dolgos kezeknek köszönhetően igen gyorsan sorakoztak a szép hárslevelű fürtök a konténerben, így 13 órára már végeztünk is a munkával.
Ezután következett a jól megérdemelt ebéd, melyet együtt jóízűen elfogyasztottunk. A program zárásaként pincevacsorát szerveztünk, utóbbit a borkóstoló tett teljessé. Igazán színes élményekkel gazdagodtunk idén is a Weinberg-szüret során, munkánk gyümölcsével pedig nemsokára már koccinthatunk is.