Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

A MASPED Logisztika Kft-nek építünk csarnokot a Budapesti Szabadkikötő területén

Két éven belül harmadik alkalommal kaptunk megbízást csarnok kivitelezésére a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. által üzemeltetett központban. Az európai belvízi kereskedelem meghatározó útvonalán elhelyezkedő Kikötőben a  magyar logisztikai piac egyik legnagyobb és legrégebbi szereplőjének, a MASPED Logisztika Kft-nek építünk csarnokot.
A korábbi két “zöld” logisztikai központ után csapatunk jó helyismerettel és kiváló szakmai rutinnal vágott bele a munkálatokba. A két raktárépület, 10.000, illetve 6.000 m2 alapterülettel rendelkeznek és 14 m magasak.
Dinamikusan haladtunk a nyár során a feladatokkal, így a 6000 m2-es csarnok esetében már elkészült a tető és a homlokzatburkolat is. A következő fázisban a padló öntése, a szegők felhelyezése, illetve a nyílászárók beépítése zajlik.
A tervek szerint október 16-án, ebben a csarnokban tartják azt a nagyszabású összejövetelt melyen a  kikötő fennállásának 100. és a Masped alapításának 70. évfordulóját ünneplik.