Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Kézilabda sikerek homokban és teremben egyaránt.

Csaknem egy év után ismét nagy örömünkre szolgál beszámolni a sárospataki kézilabdások sikereiről.
Vállalatunk elkötelezett híve az egészséges testi–lelki és szellemi fejlődésnek. Ennek köszönhető, hogy az alapításunk óta támogatjuk az utánpótlás nevelést, legyen az futball, kézilabda, lovaglás, futás vagy egyéb sporttevékenység.
A kézilabda mellett a strandkézilabda népszerűsége is folyamatosan nő. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos országos szinten vette fel versenynaptárába az idén már 2. alkalommal megrendezett Kajati Gergely Utánpótlás Strandkézilabda Emléktornát.
A Sárospataki TC Kézilabda Szakosztálya az elmúlt években meglehetősen nagy hangsúlyt fektetett a strandkézilabda elsajátítására is, aminek köszönhetően rendkívül szép eredményeket érnek el a Weinberg által szponzorált kézis fiúk. Büszkén mondjuk, hogy idén is meghálálták a támogatásunkat.
Terem kézilabda eremények:

  • U14-es csapatunk saját korosztályában bajnok lett. A bajnokságban 16 mérkőzésből 15 győzelmet szereztek.
  • Serdülő csapatunk a dobogóról csupán egy ponttal lemaradva IV. helyezettként zárta a 2017/2018-as bajnoki szezont.

Strandkézilaba eremények:

  • Sárospatak csapata I. helyezést ért el a május 26.-án megrendezésre került II. Kajati Gergely Utánpótlás Strandkézilabda Emléktornán megelőzve Hajdúnánás, Nyíregyháza és Bőcs csapatit.
  • Június elején Hajdúnánáson ifjúsági csapatunk 1. , serdülő csapatunk 4. és U14-es fiú csapatunk pedig 2. helyezést ért el.
  • Zánkán a diákolimpia országos döntőjében, ahol 20 csapat versenyzett a  9. helyet szerezték meg az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiumot képviselve.

A Weinberg csapata gratulál a kiváló teljesítményekért az edzőknek, a játékosoknak és a teljes kézilabda szakosztálynak.
Csak így tovább fiúk!