Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Újabb „zöld” logisztikai bázist adtunk át a Budapesti Szabadkikötő területén.

A C1-es csarnok után az E2-es jelű logisztikai csarnok kivitelezése is befejeződött. Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk környezetvédelmi és fenntartható fejlődést célul kitűző törekvéseivel megegyezően gondolkodott a beruházó is.

Az építkezések során nagy hangsúlyt fektettünk a környezet és a dolgozók egészségügyi védelmére. Az épületek kivitelezése során különös figyelmet szentelünk arra, hogy a munkálatokból kifolyólag minimális zöldkár keletkezzen. Továbbá a keletkező építési hulladékot teljességében és szelektíven gyűjtjük.

Már a tervezési fázisban külön csapat dolgozott az épületek fenntartható kialakításán, mely szempontokat a későbbi üzemeltetés során is előtérbe helyezik. Ezt bizonyítják az épületekre megszerzett fenntartható minősítések is: BSZL C1 – LEED Silver, BSZL E2 – LEED Silver. Mindkét csarnok méltán viselheti a GREEN LOGISTICS nevet.