Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Nőnapi köszöntés Weinberges hagyományok szerint

Vállalatunk legnagyobb értékét összetartó csapatunk jelenti. Büszkék vagyunk családbarát filozófiánkra és sokszínűségünkre, amely versenyképességünk egyik alapja.
Fennállásunk óta közösen ünnepeljük a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából március 8-án; megköszönve hozzáadott értéküket szervezetünk munkájához.
Idén is Derczó István ügyvezető igazgató nyitotta meg a családias hangvételű eseményt, amely keretében a központunkban dolgozó hölgyek ínycsiklandó süteményekkel készültek, miközben férfi kollégáik virággal köszöntötték őket.
Fontosnak tartjuk ezeket a közös programokat, amelyek még inkább összekovácsolják csapatunkat és közvetítik kollégáink számára a megbecsülést, amelyre együttműködésünk épül.