Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Ismét elnyertük az Energiatudatos Vállalat Díjat

Zempléni vállalatként fontos számunkra a környezettudatosság és ökológiai lábnyomunk csökkentése. Ennek érdekében folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek még fenntarthatóbb és korszerűbb megoldásokat kínálnak működésünk során.
Büszkék vagyunk, hogy idén is elnyertük a Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett Energiatudatos Vállalat díjat, amely kifejezi energiahatékony törekvéseinket, szakértői segítséget nyújt az ennek szellemében történő célkitűzésekben és az akciótervek legördítésében is.
A Virtuális Erőmű Program célja egyrészt az összegyűjtött jó gyakorlatokkal inspirálni és edukálni az energia korszerű felhasználásban motivált cégeket; másrészt olyan méréseket és kimutatásokat végezni a már megtakarított energiáról, amely kiváló alapot ad az állami szerveknek további támogatási rendszerek kialakításához is.
A díjjal elnyert akkreditáció egy éves, ugyanakkor ezen túl is elkötelezettek vagyunk, hogy vállalatunk energiamenedzsmentre vonatkozó filozófiája vezérelje szervezeti folyamatainkat, így biztosítva az energiaracionalizálás és a modern know-how elmélyítését a mindennapokban.