Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Csomagolóüzemet építünk Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatójának.

Új csomagólüzem épül a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. üllői logisztikai központjának területén. A létesítményben majonézes saláták és szendvicsek összeállítását végzik majd, két csomagolósorral.
Az 1500 négyzetméteres üzem építése júliusban megkezdődött, átadása 2018 tavaszán várható. A zöldmezős beruházás első fázisa várhatóan ötven munkahelyet teremt.
A vállalat rövid távú célja, hogy az ország összes Spar, City Spar és Interspar áruházát ellássa az Üllőn előállított termékekkel. Többféle kiszerelésben 15 féle majonéz alapú saláta és 15 féle szendvics készül majd itt 2018 tavaszától, de a későbbiekben a választék folyamatosan bővülni fog.