Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Fontos számunkra az utánpótlás!

A Weinberg standját is meglátogathatták az érdeklődők a II. Zempléni Szakmai napon.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által második alkalommal megrendezett eseményen közel 600 pályaválasztás előtt álló fiatal vett részt.
A szakképzési pályaorientációs nap célja az volt, hogy a zempléni általános iskolások megismerkedhessenek a helyi lehetőségekkel, gyakorlati képzőhelyekkel és a térségben működő vállalatokkal.
A Sátoraljaújhelyi Városi Sportcsarnokban megrendeztt eseményen azok a zempléni cégek kaptak lehetőséget a bemutatkozásra, amelyek a legtöbb tanulót foglalkoztatják, illetve a helyi sajátosságokat képviselik, prezentálják.
Munkatársaink – Szabóné Molnár Dóra (HR, PR és kommunikációs munkatárs), Untener Péter (Marketing, PR és kommunikációs menedzser), Bolha Szabina (HR vezető) – szakmaspecifikus feladatokkal és nagy lelkesedéssel készültek az eseményre.
A gyerekek zsákbamacska játékot játszhattak. Azok a gyerekek, akik a zsákbamacskában elhelyezett mindhárom anyagot felismerték (homok, kavics, csavar) Weinberg tollat, nyakpántot és cukorkát kaptak ajándékba.
Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok motiváló jövőképet lássanak szülőföldjükön és olyan képzést válasszanak, amellyel a térségben tudnak elhelyezkedni. Ha a fiatalok megtalálják a számításukat, a vállalatok pedig a munkaerőt, akkor mindenki nyert és az elvándorlás jelentősen csökkenthető a régióban.
Gratulálunk a szervezőknek és köszönjük a meghívást. Hasznos kezdeményezésnek tartunk minden ilyen jól szervezett, jó hangulatú, kreatív és mozgalmas rendezvényt.