Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Átadtuk a DENSO új csarnokát Székesfehérváron

A megrendelő DENSO Gyártó Magyarország KFt. megbízásából 2017 januárjában kezdtük meg a közel 1,5 milliárd forint értékű beruházás munkálatait.   

 
Két szinten, mintegy négyezer négyzetméteres területen alakítottuk ki a vállalat új kommunikációs és oktatási központját.
A DENSO Hungary 1997-ben kezdte meg működését és töretlen sikerrel folytatja azóta is üzleti tevékenységét. Mintegy 5600 alkalmazottjával a legtöbb embert foglalkoztató japán vállalat Magyarországon és nagymértékben járult hozzá Magyarország gazdasági teljesítményéhez.
A megrendelő igényei szerint az új szolgáltató épület földszintjén tárgyalók, orvosi rendelő és egy ebédlő kapott helyet. A beruházás keretein belül konyhatechnológiát telepítettünk és kútalapozást végeztünk.
 

Az emeleten tizenegy tanteremmel egy oktatási központot alakítottunk ki, amely azzal a céllal jött létre, hogy a székesfehérvári középiskolák tanulói és egyetemek duális képzésben részt vevő hallgatói gyakorlati ismereteket szerezhessenek.
A Weinberghez hasonlóan a DENSO Kft. is élen jár a társadalmi szerepvállalásban.
Az átadó ünnepségen Yukihiro Kato a vállalat elnöke beszédében kiemelte, hogy a cég dolgozói és a régióban élők iránt érzett hála jeléül a 20. évforduló alkalmából építtették meg a kommunikációs központot.