Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Tőlünk hangos az Iskolakert – elindult a sárospataki Wáberer György Sportcentrum kivitelezése

Szinte napra pontosan negyedéve történt, hogy a három pataki öregdiák ünnepélyes keretek között elhelyezte az új sárospataki sportaréna alapkövét. Friss cikkünkben a beruházással kapcsolatos újdonságokat osztjuk meg.
A Weinberg csapata a nyári hónapok alatt sem lazított: szeptemberre, a tanév kezdetére sikeresen megtörtént a műfüves pálya áthelyezése annak érdekében, hogy a gyermekek és a labdarúgást kedvelő baráti társaságok is zavartalanul hódoljanak a sportolásnak, valamint a játék iránti szenvedélynek.
A kellemes késő nyári-kora őszi napos és száraz időjárás rendkívül kedvező a munkavégzés szempontjából, mivel így minden a tervezett ütemben, lendületesen zajlik. Munkatársaink jelenleg az alaptestek zsaluzásához és öntéséhez kapcsolódó munkafolyamatokat végzik.
Aki járt már Sárospatakon, tudja, hogy a nagy múltú Sárospataki Református Kollégium közvetlen szomszédságában található Iskolakert a város “békés szigete”. Az intézmény tornaterme mindig is ennek a “szigetnek” volt a szerves része.
A közel 500 éve alapított iskola diákjai és oktatói 2018 tavaszán vehetik birtokba az 1,2 milliárd forintos beruházás keretében megvalósuló sportközpontot.
Az épülő aréna mindamellett, hogy a Zemplén legnagyobb és legmodernebb sportlétesítménye, nemzetközi szintű kézilabda mérkőzések lebonyolítására is alkalmas lesz. A több mint 3000 m² alapterületű csarnok küzdőtere 1218 m², a mobil lelátókon 850 fő szurkolhatja végig a megrendezésre kerülő eseményeket. Kialakítása maximálisan megfelel a 21. század követelményeinek: az öltözők, bírói helyiségek és konditerem mellett helyet kapott az orvosi szoba is.
A nagyszabású befektetés további pozitívuma, hogy a régi tornaterem – ami Magyarország legrégebbi, még ma is funkcionáló tornaterme – felújítását is magában foglalja. A renovált épület duplán újjászületik a rekonstrukció által, ugyanis egy sportmúzeumot szeretnének benne kialakítani.
Érdemes tehát figyelni oldalunkat, ahol folyamatosan közzétesszük a példaértékű összefogás eredményeként megvalósuló sárospataki sportcentrumról szóló aktualitásokat.