Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Örömmel jelentjük: hamarosan elkészülünk az East Gate fóti raktáraival

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy nagyszerű ütemben haladunk, aminek eredményeként rövidesen átadásra kerül az első vasbeton raktárépület.
A partnerünkkel történt szerződéskötést követően 2017 januárjában kezdődött el az építkezés a fóti East Gate Business Park területén.
A 2016/2017-es téli időszak extremitást sem nélkülöző hidegebb időjárási viszonyainak következtében – az eléggé laza talajszerkezettel bíró földben -, 120 cm mélységben áttömörítést végeztünk a teherbírás növelése érdekében. Az első cölöpök január 30-án kerültek a földbe.
A vasbeton szerkezetű csarnokok rendkívül tágasak: a “B2.1” jelzésű spekulatív raktár területe meghaladja a 12.000 m²-t, míg a mellette épülő “B2.2” jelzésű raktár mérete a 10.000 m²-t közelíti.
A “B2.1” jelzésű raktár kivitelezési munkálatai a végéhez közelednek, a csarnok hamarosan átadásra kerül. A “B2.2” jelzésű raktár megvalósítása is gördülékenyen zajlik, hiszen az építmény szerkezetkész, a monolitos munkák elkezdődtek.
A 2. ütem teljesítése november végén várható.
Végezetül pedig egy érdekesség: a földmunkák során több régi sisak – valószínűleg a XX. századi háborúk során viselt katonai rohamsisak – is előkerült.