Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Most már biztos: mosollyal indul az iskola!

Eltérően a megszokottól, ezt a cikket rögtön a képekkel kezdjük. Történik mindez azért, hogy bemutassuk, mennyi sok szép ajándék érkezett az augusztus elején meghirdetett tanszergyűjtési kezdeményezésünkre. Az asztalon bőségesen sorakoznak a füzetek, tollak, színesek, táskák és az eredményes tanulást elősegítő taneszközök.

FullSizeRender

A Weinberg ‘93 Kft. vállalati filozófiájának szerves részét képezi a családbarát szemlélet mentén való munkakultúra megvalósítása és biztosítása. Ennek érdekében számos intézkedést, programot és rendezvényt szervezünk egész évben.
Az új tanév közeledtével Bolha Szabina HR-vezető és munkatársainak kreatív ötletelése nyomán született meg a gondolat, hogy tartsunk egy tanszergyűjtést a cégen belül.
Az akció nagyszerűen sikerült, hiszen számtalan hasznos és értékes felajánlás érkezett.
Derczó István ügyvezető, értesülve munkatársai nagyfokú segítőkészségéről, a “csapat erejéről”, további 10 gyermek tanszereinek beszerzésével egyenértékű támogatásról döntött.
Köszönjük szépen a Szervezőknek a remek ötletet és a gördülékeny lebonyolítást, valamint  ezúton is szeretnénk megköszönni minden munkatársunknak, hogy a felhívásra napról-napra egyre többen hozták be azokat a tanszereket, amelyek a kisdiákok segítségére lehetnek a következő tanévben.
Annak érdekében, hogy  a gyermeki arcokra mosolyt varázsoló ajándékok a kiválasztás és a célba juttatás során a legjobb helyekre kerüljenek, a sárospataki Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóinak szíves együttműködését kértük.
Örömmel tölt el bennünket, hogy újra megmutathattuk: vállalatunk valóban családbarát munkáltató.