Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

A fejlődés soha nem áll meg a Weinbergnél

Vállalatunkat az elmúlt 25 év során a tudatos és fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség vezérelte, aminek köszönhetően napjainkban meghatározó szereplőivé váltunk a magyar építőiparnak. Hiszünk az innováció és a szakértelem erejében, így a felmerülő piaci igényekre építve és igénybe véve a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket, folyamatosan növeljük szolgáltatásaink komplexitását.

Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink és a piac elvárásaira, testreszabott kiszolgálására, a tervezéstől egészen az átadásig. Tiszta célok mentén hosszú távon gondolkodunk, tervezünk és megvalósítunk. Tudjuk, hogy csak elégedett ügyfelekkel érhetünk el sikereket.
Ebben a szellemben bővítjük acél-szerkezetgyártó üzemünk már meglévő szolgáltatásait:

  • gyártmánytervezés
  • szemcseszórás
  • darabolás
  • élhajlítás
  • hegesztés
  • felületkezelés
  • szállítás…

egy Skoda FCW150 típusú forgácsológéppel és egy új festőcsarnok építésével.

 
Hogy miért forgácsolással bővítjük szolgáltatásainkat?

Napjainkban robbanásszerű technológia fejlődésnek lehetünk tanúi, melynek köszönhetően a piac látványos megoldásokat, bonyolult szerkezetek igényel. A tervezők 3D-s modellekben gondolkodnak és a legmodernebb szoftverekkel dolgoznak.
A dizájnerek és tervezők által megálmodott 3 dimenziós szerkezeteket csak olyan géppel tudjuk legyártani, amely képes arra, hogy térben mérjen és megmunkáljon, mindezt századmiliméteres pontossággal. Beruházásunkkal nemcsak teret engedünk, de támogatjuk is a kreatív tervezői szabadságot.
 
Miért a Skodára esett választásunk?

A minőség nálunk nem alku tárgya, hanem DNS-ünk része. Ügyfeleink, megrendelőink elvárják a pontosságot, precíz munkát. Fontos számunkra a kiszámíthatóság, megbízhatóság, ugyanezt a hozzáállást várjuk el beszállítóinktól is.  A Skoda több mint 100 éves gépgyártói tapasztalata, gyári szervíz szolgáltatása, és folyamatos fejlesztései garantálják a termékeik hosszú távú, megbízható üzemelését.
Beruházásunk összértéke meghaladja az 1 milliárd forintot.
Az anyagi és technológia ráfordítás csak egy része mindennek; ahhoz, hogy valódi értéket hozzunk létre, felelősségteljes, szakképzett és innovatív munkatársakra van szükségünk a gép hatékony és biztonságos üzemeltetéséhez. Európaszerte piacképes szolgáltatással bővültünk. Olyan munkahelyeket teremtünk az észak-magyarországi régióban, amely már kvalifikáltabb szakemberek számára is inspiráló jövőképet jelent.


Hol tartunk a fejlesztéssel és mi várható?

Júniusban a Skoda szakemberei a forgácsológép gyártását befejezték. Csehországban a Skoda telephelyén a gép funkcióinak ellenőrzése megtörtént.
Júliusban érkeznek a cseh mérnökök és megkezdik a gép telepítését a Weinberg csarnokában.
9 kamionnyi gépalkatrész szerkezetkész összeszerelése közel másfél hónapot vesz igénybe.
Az új Skoda FCW150  forgácsológépről és az előkészületekről hamarosan bővebben beszámolunk.