Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Példaértékű összefogással épül az új sárospataki sportcentrum

Kedves Olvasónk, az igazi lokálpatriotizmus az, ami legelőször eszünkbe jut a fenti hír hallatán. Helyezzük Sárospatakot a középpontba, hiszen ide érkezett vissza a három pataki öregdiák, hogy újra támogatásukkal segítsék egykori alma materük és szeretett szülőföldjük fejlődését.
Wáberer György üzletemberben hónapokkal ezelőtt fogalmazódott meg a korszerű sportlétesítmény gondolata, miután a többszöri látogatás alkalmával felfigyelt a gyerekek által használt elavult csarnokra. A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának hajdani fizika tagozatos hallgatója ötletével felkereste az érintetteket, így hamarosan elkezdődtek a szükséges előkészületek.
Derczó István, a Weinberg ‘93 Kft. ügyvezető igazgatója örömmel fogadta a megkeresést, hiszen a vállalati filozófia szerves részét képezi a hatékony segítségnyújtás a Zemplénnek és környezetének.
Dr. Sándor József, a FémAlk Zrt. tulajdonosa ugyancsak szívesen állt a jó ügy mellé.
Az együttműködés első fontos állomása, hogy 2017. június 8-án ünnepélyes keretek között elhelyezték a sportaréna alapkövét.
A közel 500 éve alapított iskola diákjai és oktatói 2018 tavaszán vehetik birtokba az 1,2 milliárd forintos beruházás keretében megvalósuló sportközpontot. A költségekre az ötletgazda 800 millió forintot adományozott, míg a fennmaradó összeget Derczó István és Dr. Sándor József felajánlásai biztosítják.
Megtisztelő a Weinberg ‘93 Kft. számára, hogy a sportcsarnok generálkivitelezését vállalatunk végzi. Az épülő sportaréna mindamellett hogy a Zemplén legnagyobb és legmodernebb sportlétesítménye, nemzetközi szintű kézilabda mérkőzések lebonyolítására is alkalmas lesz. A több mint 3000 m² alapterületű aréna küzdőtere 1218 m², a mobil lelátókon 850 fő szurkolhatja végig a megrendezésre kerülő eseményeket. Kialakítása maximálisan megfelel a 21. század követelményeinek: az öltözők, bírói helyiségek és konditerem mellett helyet kapott az orvosi szoba is.
Felemelő érzés számunkra, hogy olyan dolgot támogathatunk, ami az egész város, és több generáció életére is kiemelkedően pozitív hatással lesz.