Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

A Weinberg családban gondolkodik

A feszített munkatempó mellett is hűek tudtunk maradni a Weinberg családbarát filozófiájához. Idén már komolyabb tömegrendezvénnyé alakult a Weinberg május 20-án tartott családi napja a hercegkúti focipályán. A legfiatalabbtól a legidősebb résztvevőig mindannyian eseménydús napot zártunk.
A hétvégi családi napot a Weinberg ügyvezető igazgatója, Derczó István indította el azzal a megerősítéssel, hogy a cég jövőképében ahogy eddig, továbbra is alapvetés a családbarát szemlélet. A több mint 100 családnak megtartott közös reggeli torna és reggeli után kezdetét vették a programok, amit csak a finom ebéd és a fagyi szakított meg rövid időre. Volt ugrálóvár, trambulin, kreatív kézműves foglalkozások, fazekas mester, főzőverseny, lovaglás, játékos sorverseny, zenés-táncos gyermekjáték és stand-up comedy Benk Dénessel. Este a malacsült elfogyasztása és a tűzijáték után retro diszkó zárta a napot.
Vállalatunk egyik legfőbb erénye a dolgozói összetartás. A családi napok megszervezése az első alkalomtól kezdve szívügye Derczó Istvánnak. A Weinberg többek között így kívánja megköszönni a munkavállalóinak és családjuknak azt az elhivatottságot és hűséget, ami nélkül ma a Weinberg nem lenne az, ami.
Ezért gondolkodik a Weinberg családban.