Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Boldog és eredményes új évet kívánunk!

Az újév közeledtével érdemes megállnunk néhány pillanatra, hogy átgondoljuk a mögöttünk sorakozó eseményeket és felkészüljünk az előttünk álló kihívásokra.
Így tettünk mi is, amikor 2016. december 17-én megrendeztük vállalatunk évzáró bálját a Hotel Bodrogban.
Derczó István évértékelő beszédét azzal kezdte, hogy megköszönte a csapat egész éves lendületes munkáját. Összefoglalójában hangsúlyozta, hogy fontos megőrizni a 2017-es évben is a figyelemre méltó eredményeket, melyeket a vállalat elért. Az idei évre kitűzött célok egyike a Weinberg 93 Kft. külföldi piacokon való megismertetésének és erőteljesebb jelenlétének a biztosítása. Kiemelte, szeretné, hogy az egyre növekvő cégméret ellenére a társaság megőrizné családias légkörét, mivel ez a miliő adja a Weinberg 93 Kft. valódi erejét. Befejezésképpen röviden ismertette az aktuális és jövőbeni projekteket. Köszöntőjét követően emlékplaketteket adott át a vállalatnál hosszabb ideje dolgozó munkatársaknak. Sánta Csilla és Szabó József a 15 éves, míg Balázs Pál, Illés Sándor, Rajna Péter, valamint Téglás Csaba a 10 éves elkötelezett  munkáért vehette át az elismerést.
hirlevel2
Az ízletes vacsora után a zenéé és a táncé lett a főszerep, hiszen meglepetésként Zoltán Erika és csapata szórakoztatta a közönséget!
Egy héttel a vidám hangulatú bál után, december 23-án tartottuk meg üzemcsarnokunk évzáró rendezvényét.
A munkatársakat Derczó István köszöntötte. Lovas Róbert köszönetét fejezte ki a csapat egész évben tapasztalt hatékonyságáért. Felszólalásában kiemelte, hogy továbbra is elhivatott a töretlen fejlődés mellett, mind a humán erőforrást, mind a gépparkot illetően. Ebből fakadóan a jelenleginél magasabb színvonalú szakképzésről, valamint két új gépvásárlásról is említett részleteket. Amíg a Skoda megmunkáló központ biztos kapacitáslekötést hozhat a cég számára, addig a terítékes festőműhellyel tovább bővíthető a széles tevékenységi kör. A záró gondolatokat követően emlékplakettet adott át Vatra Zsoltnak 15 és Molnár Istvánnak 10 éves lelkiismeretes és kitartó munkájáért.
A finom ebéd jókedvű beszélgetéssel fejeződött be.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a 2016-os teljesítményt!
Boldog és eredményes új évet kívánunk!