Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Csapatunké a TOP 100 Gazdasági Díj

Derczó István, a Weinberg 93 Építő Kft. ügyvezető igazgatója kapta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei TOP 100 Gála Gazdasági Díját. A 2016-ban 7. alkalommal odaítélt elismerést az a vezető nyerte el, aki ebben a kemény versenyben is megőrizte vállalata emberközpontúságát és olyan céget épített, aminek lelke van és szeretik a munkatársai.
Az Észak-Magyarország napilap idén 17. alkalommal jelentette meg TOP 100-as kiadványát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságával együttműködve. Az ünnepélyes bemutatóra és az átadásra december 7-én került sor a lillafüredi Hotel Palotában.
Elsőként Dr. Kiss János, Miskolc város alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket. Felszólalásában közölte, hogy a legfrissebb adatok igazolják, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdasága jelenleg a 3. helyet foglalja el az ország ipari kibocsátásáról készült listában, 12% feletti növekedési ütemével pedig megérdemelten lett első helyezett. Az eredmények tükrében bátorította a részvevőket, hogy vigyék tovább ezt  az áldozatkész és sikeres munkát, hogy egyensúlyt teremtve felvirágoztassák a megyét. Az aktuális gazdasági kérdésekről szóló szakmai előadások sorát Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit helyettes államtitkár kezdte meg. Összefoglaló előadását a jövőbeni adóhatósági intézkedésekről tartotta, melyek célja a versenyképesség növelése, az új megoldások és innovatív fejlesztések által megvalósuló egyszerűbb adózás megteremtése. Weilandics Miklós, a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának vezetője a TOP 100-as kör szerepét és súlyát elemezte a megye gazdaságának szempontjából. Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszédében arról biztosította a meghívottakat, hogy 2017-ben a Kamara mindenkit fel fog keresni annak érdekében, hogy a szervezet erősebb szakmai közösséggé váljon. A jövőt tekintve külön kitért a cégek szélesebb körben történő bevonására a szakképzésben  és a munkavállalók megtartására irányuló törekvések fontosságára.
Az esemény keretein belül a szakmai zsűri idén 7. alkalommal ítélte oda a TOP 100 Gazdasági Díjat. Kiss László főszerkesztő méltatásában kiemelte, hogy 2016-ban ez a díj nemcsak a pénzügyi-gazdasági komponenseket takarja, hanem egyaránt kifejezője annak, amit a Weinberg 93 Kft. megtestesít. Derczó Istvánnak sikerül úgy irányítania vállalatát, hogy az a kemény üzleti versenyben is emberközpontú maradjon. Véleménye szerint a cég egy szimpatikus ember által vezetett szimpatikus cég, aminek lelke van és szeretik a munkavállalók.
Derczó István hangsúlyozta, hogy az elmúlt 23 évben számos díjat kapott, de ez a mai díj szeretett térségének jeles napja is egyben. “Öröm számomra, hogy hetedikként bekerülhettem ebbe a klubba.”- mondta meghatóan. Beszédében arra ösztönözte a megjelenteket, hogy merjenek nagyobbak és bátrabbak lenni. Kiemelte az export fontosságát, hiszen kis ország révén a belföldi piac korlátozottabb lehetőségeket kínál. Az ügyvezető néhány figyelemre méltó adatot is megemlített: a 2014. évi növekedést 50%-kal tudták növelni, a jelenlegi prognózis ennél pozitívabb, közel 70%-os. Meglátása szerint is fontos a tanulóképzésben való részvétel, ennek érdekében jó kapcsolatot ápolnak a térségbeli középiskolákkal, a Miskolci Egyetemmel partnerségi megállapodást kötöttek. Néhány gondolatban érzékeltette az aktualitásokat és a jövőre tervezett fejlesztési irányokat.
Végezetül köszönetét fejezte ki többek között a családjának és a munkatársaknak, akikkel együtt sikerült elérni oda, hogy megkapják ezt a kitüntetést.
A TOP 100 Gazdasági Díj újabb megerősítés a Weinberg 93 Kft. csapatának, hogy egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy a Weinberg név hazánkban és Európa-szerte egyet jelentsen a minőséggel, a megbízhatósággal és a stabilitással.
top3top1002