Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Media City Bergen-Norvégia

2014 őszétől kezdődtek meg a tárgyalások és 2015 tavaszán sikerült megállapodnunk a norvég féllel. Két ütemben folyik a gyártás és a kivitelezés. Az első fázis 2015 őszén zárul le. Szerződésünk 750 tonna acél gyártására, szállítására és szerelésére vonatkozott. A generál statikát a megbízó készítette el, a többi statikai feladat és a tervezés a mi feladatunk és felelősségünk. A három toronyból álló épületegyüttes egyes és kettes tornya szerkezetkész a 3. torony szerkezetét augusztus elsejétől szállítjuk. A szerelő csapatunk augusztus 10-től kezdi állítani a szerkezetet.  Az acélos munkák mellett a betonpanelezést és a szigetelési munkákat is mi végezzük.
A projekt bemutatkozó kisfilmje: