Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Weinberg Családi Nap 2022

Weinberg Családi Nap 2022

A Weinberg számára fontos, hogy a kollégák ne csak a szűk munkahelyi keretek között ismerjék meg egymást, és ne csak elcsépelt frázis legyen, hogy a Weinberg egy nagy család, hanem a mindennapok élő tapasztalata. Többek között ez a szándék hívta életre a Weinberg Családi Nap hagyományát jópár évvel ezelőtt. Ezzel a rendezvénnyel is erősíteni szeretnénk a kollégák közötti jó kapcsolatot, hozzájárulni az oldott munkahelyi légkör megteremtéséhez, és kifejezni nagyrabecsülésünket az egész éves megfeszített munkáért és a cég iránt tanúsított lojalitásért.

Ugyanakkor jó alkalom ez, hogy ne „csak” a munkavállalóinknak mondjunk köszönetet, hanem annak a stabil családi háttérnek, társaknak, gyerekeknek, akik támogatásukkal hozzájárulnak, hogy a kollégák nyugodtan, és kiegyensúlyozottan végezhessék a feladataikat. Igyekeztünk mindenki számára tartalmas programokról gondoskodni, ezúton is köszönet illeti a HR osztályunk dolgozóit a szervezésért, és a lebonyolításban való közreműködésért. A gyerekeket kreatív programok, ugrálóvár, kalandpálya, bábszínház szórakoztatta egész nap. A segway pályát, a focimeccset, és a játékos ügyességi versenyeket a nagyobbak is élvezték. Sztárvendégünk és a DJ gondoskodtak róla, hogy a buli jó hangulatban egész késő éjszakáig tartson. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott ezen a szép késő tavaszi napon. Jövőre, még többen, ugyanígy! 😊

Egyéb információ

Kategória:
Dátum:
Címkék: