Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Megye kiemelkedő oktatója

Megye kiemelkedő oktatója

Cégünk 2003 óta ad lehetőséget tanulók gyakorlati szakképzésére, a gyakorlati idő letöltésére. A kimagasló eredményeket elérő diákok számára munkahelyet is biztosítunk. Folyamatosan biztosítjuk 15-20 tanuló képzését, ezt a létszámot a jövőben bővíteni szeretnénk. A program eredményességét jelzi, hogy az elmúlt években tanulóink kiemelkedő eredményeket értek el a Szakma Kiváló Tanulója versenyen. A Miskolci Egyetemmel duális képzési programban veszünk részt, amelynek keretében a mérnök tanulók szakmai fejlődését támogatjuk.

Egyéb információ

Kategória:
Dátum:
Címkék: