Contact

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image Mon-Fri: 8:00 - 16:00; Sat-Sun: Closed icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Open positions CAREER
Érdeklődés esetén keresd bizalommal Axman Richárd HR generalistát vagy írj a karrier@weinberg.hu e-mail címre,

Check out our current job opportunities!

A big dream of a bold individual brought to life the company, which today is one of Hungary's leading general constructors and steel structure manufacturers. If you like challenges, are creative, love and want to work - waiting for you to join our team!

In numbers

WEINBERG
450 450

COMPLETED

PROJECT

300 300

SATISFIED

EMPLOYEE

12 12

TO BE FILLED

POSITIONS

Would you like to work in a good team, with a constantly growing, stable, family-friendly company?

If so, APPLY! Scroll through our open positions!

If you haven't found a suitable position for you, you should still apply!

Please contact us via karrier@weinberg.hu e-mail címen, vagy hívj bennünket a +36 20 929 3872 telefonszámon. A lehetőségek folyamatosan változnak, a szakmai tudás mellett nagyra értékeljük a szorgalmat, az akaratot és az emberséget. Nálunk lehetőséged nyílik technikai tudásodat is bővíteni.