Contact

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image Mon-Fri: 8:00 - 16:00; Sat-Sun: Closed icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Ezzel a sport- és rendezvénycsarnokkal nyernek új találkozóhelyet a magyar fiatalok

A RexBau Kft. és a Weinberg ’93 Kft. konzorciumában valósul meg a részben terepbe süllyesztett, zöldtetős kialakítású sportcsarnok.

Július 6-án kezdetét veszi a sátoraljaújhelyi Rákóczi Tábort kiegészítő sportkomplexum építése, amely a tervek szerint jövő év márciusára készül el – közölte a Rákóczi Szövetség. A kivitelező a RexBau Kft. és a Weinberg ’93 Kft. konzorciuma.

A szervezet kiemelte, a sportkomplexum révén újabb fejlesztéssel bővül a nemzeti összetartozás napján Sátoraljaújhelyen átadott, teljes egészében megújult Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont.

A nyertes kivitelezőnek kedden adják át ünnepélyesen a területet, ahol azonnal megkezdődnek a munkálatok.

500 fiatal befogadására alkalmas létesítmény épül

A közlemény szerint a rendezvényközpont a sportkomplexummal kiegészülve a jövőben óriási lehetőséget jelent a Rákóczi Szövetség közösségének, kiemelten a magyar fiatalok találkozásának és kapcsolatépítésének szempontjából, de ezzel együtt Sátoraljaújhelynek és a régiónak is.

A komplexum egy 500 fiatal befogadására alkalmas sport- és rendezvénycsarnokot, egy 25 méter hosszúságú, szabad vízfelületű úszómedencét, két nagyméretű sportpályát, egy röplabdapályát, egy szabadtéri színpadot és ahhoz kapcsolódó lelátót foglal majd magában.

A több mint 1600 négyzetméter alapterületű csarnokban teremlabdarúgó-, kézilabda- és kosárlabdapályát, öltözőket, mosdókat, valamint egy szaunát és merülőmedencét tartalmazó wellness-részleget építenek. A sportcsarnok részben terepbe süllyesztve, zöldtetős kialakítással készül, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik majd az Alföldre, a Tokaj-hegyre és Sárospatakra.

A látványtervekről készült videó itt megtekinthető:

Post a Comment