Contact

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image Mon-Fri: 8:00 - 16:00; Sat-Sun: Closed icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Résztvevők voltunk a 2016. évi gazdasági évnyitón

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara március 10-én, Budapesten rendezte meg a 2016-os gazdasági évnyitót. Az eseményen Orbán Viktor miniszterelnök beszélt a magyar gazdaság jelenlegi helyzetéről és a gazdaság jövőjét érintő kérdésekről. Szó esett többek között a bürokráciacsökkentésről, a jövő évi költségvetés “kettéválasztásáról”, a cafeteriarendszer módosításáról, a közfoglalkoztatottságról, az uniós pályázatok bírálatát végző új döntési rendszer kidolgozásáról, valamint egy olyan gazdaságpolitika megteremtéséről, melynek célja a külföldön dolgozó fiatalok visszacsábítása. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszédében az ország versenyképességét elemezte. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a költségvetés-politika mellett említést tett az ország újraiparosításáról és az erről szóló Irinyi-tervről, továbbá az új iparstratégia jellemzőit osztotta meg a hallgatósággal. Az évnyitó végén Matolcsy György MNB elnök egyebek mellett elmondta, hogy az eddigi sikereket nagyban megalapozta a kormány, az MNB és a Magyar Bankszövetség jó együttműködése és hogy a gazdasági folyamatokra kedvező hatással van az alacsony jegybanki alapkamat.