Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Az alacsony raktárpiaci kínálatot növeli a Weinberg vecsési munkája

A jövő tavasszal elkészülő 13 ezer négyzetméteres csarnokban már megtartották a bokrétaünnepséget.
Elérte legmagasabb pontját a vecsési Airport City Logisztikai Park legújabb big-box épülete, az E-F csarnok, ahol a fejlesztő CPI Property Group csütörtökön bokrétaünnepséget rendezett. A 13 ezer négyzetméteres létesítmény építését nyár elején kezdte el a Weinberg 93 Kft., az átadás 2019 első negyedévében várható.
Az idén 10 éves vecsési komplexum az átadást követően 55.000 m2 raktárcsarnokot illetve irodai bérleményt kínál majd ügyfelei számára. A jelenleg 95%-os bérbeadottsággal rendelkező park eddigi fázisaihoz hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett bérleményi területekkel bővül.
A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi sikerére. A bokrétaünnepségen beszédet mondott Szlahó Csaba, Vecsés polgármestere, Nagy Iván, a CPI Hungary fejlesztési igazgatója, Soóki Tóth Gábor elemzési vezető és logisztikai szakértő, illetve Bodahelyi András, a CPI logisztikai parkjának bérbeadási menedzsere.

Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2018/11/az-alacsony-raktarpiaci-kinalatot-enyhiti-a-weinberg-vecsesi-munkaja