Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Együtt sportolni is jobb!

Május 27-én szombaton immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Weinberg Tengerszem Futóversenyt. Bár a munka nemesít, a hosszú boldog élethez egészség és összetartó közösség is szükséges. Ebben a szellemben támogattuk idén is a Nordic Walking gyalogtúrával és szalonnasütő piknikkel összekötött futóversenyt.
Az Árpád Vezér Diáksport Egyesület és a Budapesti Sportiroda sátoraljaújhelyi futónagykövetei segítségével megvalósult esemény főtámogatójaként és szervező ként is segítettük a munkát. A 15 órakor startoló több mint 80 fős mezőny ezúttal két távon, 2 834 és 7 000 méteren juthatott fel a Tengerszem csúcsára, megcsodálva futás közben a zempléni táj szépségét. Sárospatak ezen országosan egyedülálló természeti nevezetessége, kedvelt futócélpont, a lábánál elterülő Botkő nevű pihenőhely pedig hívogat a piknikezésre.
Befutóérmet mindenki kapott, aki lefutotta a távot, majd frissítő, gyümölcs és szőlőcukor pótolta az elveszített energiát. A szurkoló családtagokkal együtt körbe sétáltuk a Tengerszem tavát, majd nordic bottal folytattuk lefelé az utat. A nyújtó és mókás ügyességfejlesztő gyakorlatok után megtudhattuk, kik nyerték a futóversenyt.
A napot szalonnasütéssel zártuk – szigorúan versenyszellemben. A leggusztább és legfinomabb sült szalonnát elkészítő „sütőmestert” kerestük, aki az első év nyertese, Kállai József lett.
Összesített legjobbak:
2.834 m:

Világi Virág (21:06)

Bulitka László (15:49)

7.000 m:

Kállai Rita (40:58)

Korda Péter (37:40)

 
Valamennyi nyertesnek és versenyzőnek szívből gratulálunk!