Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Új külsővel kezdi az évet a Weinberg

2017 a kakas éve, ami gazdagságot, új lendületet ígér. Ennek szellemében nagyszabású fejlesztést valósítunk meg az előttünk álló évben. A fejlődés megvalósult lépéseiről ezúton számolunk be.
Weboldalunk friss, letisztult megjelenést kapott, valamint megújult navigációval üzemel 2017 februárjától. A fejlesztésnek köszönhetően 2-3 kattintással mindenki megtalálja a számára fontos információkat az oldalon, legyen szó saját dolgozóinkról, üzleti partnereinkről, beszállítóinkról vagy akár a sajtó képviselőiről.
A generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás üzletágunk bemutatása mellett helyet kapott az oldalon egy, a sajtónak szóló menüpont, valamint egy karrier oldal, az érdeklődő, újonnan jelentkező munkatársak számára. Újjászületett oldalunk a www.weinberg.hu címen és régi webcímünkön www.weinberg93.hu egyaránt megtalálható.
Szintén az arculat része a gyártócsarnokunk homlokzatán néhány hónapja elhelyezett hangsúlyos logó.
Azért fejlesztettünk és fejlesztünk ma is, hogy partnereink dolgát megkönnyítsük, amikor a jövőben naprakész információhoz szeretnének jutni vagy kapcsolatba kívánnak lépni vállalatunkkal. Szívesen fogadjuk  a fejlesztéssel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat az info@weinberg93.hu e-mail címen.
Nemrégiben elkészült imázs videónkban mindazt a hozzáállást és odafigyelést igyekeztünk megmutatni, ami az elmúlt 24 évben cégünket az elért eredményekhez, a dinamikus fejlődéshez segítette.

 
Ezeket az éveket, tapasztalatokat és sikereket nem tudtuk volna megszerezni partnereink nélkül – ahogy ez a bemutatkozó anyag is a közös munkáinkról szól. Hálásak vagyunk a közös eredményekért, ami most már mindannyiunkat elkísér utunkon.
Bízunk benne, hogy még számos hasonló, nagy célért lesz alkalmunk együtt dolgozni!