Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Igazi csapatmunka a szőlőtőkék között is

Az időjárás előrejelzésnek megfelelően, nagyon szép őszi időben telt október 8-án a Weinberg-szüret.
A meghirdetett kezdésre, 8 órára sokan gyűltünk össze, a gyerekekkel együtt kb. 100 fő volt jelen a szőlőben. Reggelire hurkával, kolbásszal és debrecenivel, valamint teával és forralt borral készültünk, hogy  erőt merítsünk a korántsem egyszerű munkához.
A napos délelőtt hamar elszaladt, folyamatosan nőtt a hárslevelűvel megtöltött műanyag ládák száma. A finom meleg ebéd a legjobbkor érkezett. A szőlő feldolgozásra került, amiből a következő céges rendezvényen már kóstolni is lehet.
Dolgos, ugyanakkor vidám nap állt mindenki mögött, aki részt vett az idei Weinberg-szüreten. A tőkék között jó volt a hangulat, hiszen munka közben adódott alkalom a  beszélgetésre  és viccelődésre egyaránt.
Ezúton is köszönjük szépen mindenkinek a segítséget!
 
szueret-3szueret-2