Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Közeleg az Alumetal komáromi egységének átadása

Mint azt korábban megírtuk, Józef Mlocek, az Alumetal Hungary Kft. ügyvezetője a májusi bokrétaavató ünnepség keretében elmondta: maguk sem gondolták, hogy az építkezés hat hónap alatt eléri a szerkezetkész állapotot.

Az azóta is zökkenőmentesen zajló kivitelezés összehangolt munkafolyamatainak köszönhetően, a gyáregység átadásának időpontja egyre közelebb kerül.

Az alábbi fotóválogatás szépen illusztrálja a beruházás volumenét, a felhasznált anyagmennyiséget és az építkezés dinamikáját.

Köszönjük szépen ezúton is minden munkatársunknak, hogy szakszerű, precíz és elkötelezett munkájuk eredményeként a közeljövőben egy újabb átadóünnepséget rendezhetünk vállalatunk életében.

 H8 H6 H5 H4 H3 H2 H9