Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Breszt város küldöttségének látogatása

Történelmi jelentőségű eseményen vehettek részt mindazok, akik április 9-én ott voltak a sárospataki Rákóczi-várban. A fehéroroszországi Breszt és Sárospatak települések testvérvárosi megállapodást írtak alá. A két ország között korábban nem volt ehhez hasonló együttműködés. Breszt Fehéroroszország 6. legnagyobb városa, lakosainak száma közel 330 ezer fő.
Kész ötletekkel és tervekkel érkeztünk Sárospatakra, ahol már barátok fogadtak minket – mondta Vadim Kravchuk, Breszt Moszkvai Kerületének polgármestere. A városok szeretnék kiépíteni oktatási, kulturális és sport irányba is a kapcsolatokat, amelynek első megnyilvánulása a közeljövőben elinduló cserediák program. A vezetők külön kitértek a gazdasági partnerség szorosabbá fűzésére. A delegáció tagjai ennek érdekében tettek látogatást vállalatunknál. Vendégeinkkel ismertettük tevékenységünket és bemutattuk nekik üzemcsarnokunkat.
A találkozó alkalmából a résztvevők megtekintették a sárospataki nevezetességeket és még néhány gazdasági társaságot.
Bízunk benne, hogy az új testvérvárosi kapcsolat mindkét fél számára szép eredményeket hordoz magában és elégedettséggel tölti el a települések lakóit.
Wbreszt