Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Kiállítók voltunk a Miskolci Egyetemi Állásbörzén

Április 6-án, idén már 22. alkalommal került megrendezésre Miskolcon az egyetemi állásbörze. A különböző szektorokban tevékenykedő hazai és külföldi vállalatokkal ápolt kiváló kapcsolatrendszernek és a színvonalas szervezésnek köszönhetően a miskolci a legnagyobb vidéki állásbörze. Az együttműködésnek több példája van: a cégek és az állami intézmények a képzésben közvetlenül is részt vállalnak ösztöndíjprogramok és gyakorlati projektek, valamint az oktatásban való közreműködés révén. A Miskolci Egyetem célja a gazdasági, a társadalmi és a politikai élet változásaihoz igazodó, és a mindenkori munkaerőpiaci igényeknek megfelelő és jól felkészült diplomás szakemberek kibocsátása. A börze keretében álláskeresési tanácsadással, mini próbainterjúval és speciális felkészítéssel is várták a jelenlévőket.

Egyetemi állásbörze - kicsi

A közelmúltban vállalatunk is megállapodást írt alá a Miskolci Egyetemmel annak érdekében, hogy a Weinberg-ösztöndíj – várhatóan a következő tanévtől – meghirdetésre kerüljön. Az ösztöndíj keretein belül támogatni szeretnénk a helyi kötődésű, tehetséges mérnök hallgatókat, ezzel is elősegítve vidékünkön a magasan kvalifikált mérnökök utánpótlását.

A börzén cégünk értékesítési és marketing menedzsere, Untener Péter tartott a fiataloknak bemutatkozó előadást és válaszolta meg az érdeklődő kérdéseket. Felállított standunknál sokan voltak kíváncsiak az általunk kínált lehetőségekre, ahol Oláh Viktória HR munkatársunk segítette a jelentkezőket.  Bízunk benne, hogy hamarosan gyakornokként vagy új munkatársként köszönthetjük a mérnöki pályára tudatosan készülő látogatókat.