Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Hivatalosan is energiatudatos vállalattá váltunk

A Virtuális Erőmű Program azért jött létre, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.
A program több célt szolgál. Egyrészt a feltöltött adatok olyan tudásbázist jelentenek, amelyek az energiafelhasználás racionalizálást célul kitűző vállalkozásoknak adhatnak ötleteket, így egyfajta tudásbázisként funkcionál. Másrészt a VEP segít számszerűsíteni és összesíteni a már elért megtakarításokat, így az illetékes állami szervek számára hasznos információforrást jelent a vállalkozási szféra energiahatékonyságáról. Az innen származó adatokat az államigazgatás felhasználhatja az EU felé tett vállalások teljesítésének alátámasztásául, továbbá elemzésük hátteret szolgáltathat a támogatási rendszer korszerűsítéséhez is.
Nagyszerű érzés, hogy elnyertük ezt a díjat, hiszen régóta azon dolgozunk, hogy a lehető legkisebb terhelést jelentsük környezetünk számára. A díj megerősít minket abban, hogy jó úton járunk és mindent elkövetünk majd annak érdekében, hogy az akkreditáció 1 éves érvényességi időtartamát meghosszabbítsuk.
ev2016