Kapcsolat

Közel negyed évszázados múltjával a Weinberg neve Magyarországon egyet jelent a magas fokú szakmai színvonallal és felkészültséggel. Egyensúlyt teremtünk régi és új, hagyomány és innováció között.
A folyamatos és stabil fejlődés mellett harmóniában élünk környezetünkkel. Ezt a harmóniát osztjuk meg ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal is.

icon_widget_image H-P: 8:00 - 16:00; Sz-V: Zárva icon_widget_image 3950 Sárospatak, Malomkőgyár u. 7 icon_widget_image +36 47 511 040 fax: +36 47 313 807 icon_widget_image info@weinberg.hu

Stabilitásunkat már a legmagasabb szintű Bisnode tanúsítvány is igazolja

A Bisnode csoport Európa egyik vezető üzleti-információ szolgáltatója, 1908 óta foglalkozik a cégek pénzügyi stabilitás szerinti minősítésével. A tripla A, dupla A vagy A minősítés nemcsak dicsőséget jelent, hanem nagyszerű eszköz is egyben, hogy egy vállalat jelezze pénzügyi stabilitását, megbízhatóságát a hazai és külföldi partnerei, munkatársai és versenytársai felé.
A nemzetközi szinten elismert rendszer több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg és fonja egy csokorba a kitűnő hitelképességű cégeket.
Hazánkban AAA minősítéssel csupán a vállalkozások 0,63 %-a  rendelkezik, az ezen vállalatokkal kialakított üzleti kapcsolat rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár.
Nagy megtiszteltetés számunkra az AAA minősítésű tanúsítvány, hiszen azt bizonyítja, hogy eredményeink alapján a kiemelkedő magyar piaci szereplők között helyezkedünk el.